Letölthető programfüzet:


Hamarosan...

Köszönet
„Elindul újra a mese!

Fényt porzik gyémánt szekere!
Minden csillag egy kereke!
Ezeregy angyal száll vele!
Jön, emberek, jön, jön az égből
Isten szekerén a mese!...”

Wass Albert szavaival szeretné a szentendrei TDM szervezet megköszönni azt a sok-sok segítséget és támogatást, amelyet az adventi elő- készületek során az elmúlt hetekben kaptunk. Mesében éreztük magunkat.

Külön köszönet illeti Kammer Gábort és családját a Fő téri karácsonyfa felajánlásáért, Piszkátor Ildikót a fa feldíszítésében nyújtott segítségéért, Papp Kornéliát és Kertész Józsefet a Fő téri betlehem felállításáért, Eckensberger Attilát, a Korona Vendéglő vezetőjét a forralt bor elkészítéséért, illetve a Bimbó, a Hold utcai, a Református és a Szent András Óvodákat a gyertyagyújtások előtti kis előadásokért.

Köszönjük a Gregorián Pincészetnek, a Kecze&Hady kézműves Pincének és a Borháló Szentendrének, hogy finom boraikkal hozzájárultak a gyertyagyújtások utáni ünnepi hangulat megteremtéséhez.

Végül, de nem utolsósorban köszönet illeti meg a Szeresd Szentendrét Egyesület és a Szentendre Gyökerei Hagyományőrző Baráti Társaságot, a Ferenczy Múzeum és a VSZN Zrt. munkatársait, Gottlasz Zoltánt, valamint mindazokat, akik bármily módon segítették munkánkat!

Köszönjük!

 


These guys fake rolex watches are really unique. Yes, it's unique. Like elegant, this is a kind of unique. Elegant man for antique table, yellowish white dial records it is especially worth, still ringing ticks showed superb skill, elegance not to defile the such good stuff. That is domineering, domineering men are unparalleled momentum, this man for his replica watches uk watch. Long chain tied round the table, click on the machine table cover spring, "pa" is a pop, a palm, table cover closed, all lonely. My watch fake rolex watches needs to be overbearing people who need to set off, domineering indifferent to ease the table.
Friend Link: Nike Elastico Pro III IC Air Jordan 3.5 Men MBT Fora Gtx Women Nike Free Flyknit NSW MBT Flame Chaussures MBT Fora Gtx Damen Supra Bleeker Women Air Jordan 4 Adidas Ultra Boost Olympic Adidas John Wall 2 Homme Saucony Shadow 6000 Chaussures